1. Splošno

S spletno stranjo http://ozvocenja.com upravlja podjetje Audio Repec, Ivan Repec s.p., kot oglaševalec in izvajalec storitev navedenih na spletni strani. Splošni pogoji uporabe spletne strani so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), uredbo GDPR, na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice kupca ter poslovni odnos med kupcem in prodajalcem oz. upravljalcem spletne trgovine.

2. Osnovni podatki podjetja:

Podjetje:
Audio Repec, Ivan Repec s.p.
Krčevina pri Vurbergu 158g
2250 Ptuj
Davčna številka: SI42524814 (smo zavezanci za DDV)
Matična številka: 1904809
Samostojni podjetnik je registriran pri poslovnem registru Republike Slovenije z dnem 7.9.2007 pod številko 316-07-00644-2011/2.

3. Povpraševanje in naročilo:

Vsa povpraševanja in naročila se izvedejo na email naslov: info@ozvocenja.com, hitre informacije pa lahko prejmete tudi s klicem na telefonsko številko 040-469-852.

4. Cene:

Vse cene objavljene na spletni strani so informativne narave, saj je vsako povpraševanje in opravljena storitev specifične narave in se tako razlikuje za vsakega naročnika posebej. Točno in obvezujočo ceno lahko kupec pridobi s ponudbo po poslanem povpraševanju. Prodajalec je zavezanec za DDV, tako da cene že vsebujejo DDV razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo na dan povpraševanja in veljajo 30 dni oziroma do preklica. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. Prodajalec si v takih primerih pridržuje pravico do spremembe cene med obdelavo naročila. V tem primeru bo kupec o tem pisno obveščen in mu bo ponujena možnost odstopa od pogodbe, hkrati pa mu bo ponujena tudi rešitev, ki bo šla v smer obojestranskega zadovoljstva.

5. Načini plačila:

Podjetje Audio Repec, Ivan Repec s.p. posluje zgolj po principu plačila na transakcijski račun po predračunu pred opravljeno storitvijo/dobavo blaga ali na transakcijski račun po opravljeni storitvi/dobavi blaga, odvisno kako se stranki dogovorita.

6. Piškotki

Spletna stran uporablja »piškotke«. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste »piškotke« sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere opcije spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletne strani.

Več o piškotkih si lahko preberete tukaj.

7. Varovanje osebnih podatkov

V podjetju Audio Repec, Ivan Repec s.p. se zavedamo odgovornosti ravnanja z osebnimi podatki, zato vse zbirke osebnih podatkov vodimo, vzdržujemo, hranimo in nadzorujemo v skladu s trenutno veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Uredbo GDPR, tako da nosilcem osebnih podatkov, katerih obdelujemo osebne podatke omogočamo:

  • vpogled v vrsto in količino osebnih podatkov
  • trajen izbris vseh dotičnih osebnih podatkov

Podjetje Audio Repec, Ivan Repec s.p. se zavezuje, da podatkov, ki jih boste posredovali preko spletne strani, komunikacije preko emaila ali telefonskega pogovora ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Osebni podatki, ki jih obdelujemo:
– Podatki za namene statistične analize: IP naslov, datum, čas, naslov strani s katere prihajate (vsi podatki so zbrani z Google Analytics, brišejo se po 26 mesecih)
– Podatki zbrani preko email pogovorov:

  • osnovni podatki naročnika storitev (ime priimek, naslov, kraj bivanja, naslov podjetja, društva, zavoda, itd., kontaktna telefonska številka, email naslov)
  • vsebina naročila (vrsta in količina storitve/dobave blaga, pogodbe, način izvedbe, itd.)

Zgoraj navedeni podatki se zbirajo predvsem za namene dostave opreme, izdajanja računov in so nujno potrebni za poslovanje podjetja ter arhiviranje računov in pogodb v skladu z zakonodajo Republike Slovenije.

8. Veljavnost splošnih pogojev:

Ti splošni pogoji veljajo od 21.5.2018 naprej.

 

Ptuj, 21.5.2018

Ivan Repec, direktor